روز جهانی مقابله با خشنوت روانی علیه زن تا 13 دسامبر و شرح یک بحران (بقول برخی دالان هزارتوی سردرگمی)

ساخت وبلاگ

درست گفته اند که عشق با یک نگاه احساسی(هر گونه احساس فیزیکی ، روانی مثل مهرطلبی و زیبایی و هم سطحی در حقارت و دوستانه و ...) آغاز می شود و با شعور طرفین ادامه می یابد. «اریک فروم»

در این فکرم که یک پسر چقدر می تواند بی شعور باشد(بقول سرکاربابک) که بدون ملاحظه ی حالات روانی دختری که مدتیها با او پیوند عاطفی ایجاد کرده، یک دفعه بدون رعایت نظریات علمی و منطق اجتماعی و شعور و بینش روانی و احساسی و درون نگری بصورت ناگهانی رابطه را قطع کند. این تخریب روانی بالایی را برای دختر به همراه دارد و او را نسبت به مسئولیت های اجتماعی خودش و دیگر مردان دچار ناامیدی  و تردید خواهد کرد. خیلی باید یک دختر خوش شانس باشد که بتواند از این گونه بحران ها سالم بیرون بیاید و البته نقش مشورتی و مشاوره ای خانواده و دوستان و ... فقط کمک کننده است. 

وقتی یکی از افراد  چنین اتفاقی را برایم توضیح داد چون در مشاوره تاکید بر ادامه رابطه برای ازدواج است گفتم شاید رابطه دوباره ایجاد شود ولی رابطه با تنها فقط یک پیام کاملا قطع شده بود و احساس و علاقه عاطفی در دختر وجود داشت و او کتمان می کرد و این برای دو قطب متضاد نسبت به آن شخص ایجاد می کرد.  و این واقعا موجب شگفتی است اون هم از طرف پسر 25 ساله!!!  (اون هم بعد از   2 سال) که بدون درک عمیق از روان فرد دیگر ربطه ای را دچار هرج و مرج کند!!! اما ذکر چند نکته:

1- تهعد و احترام به شخصیت اجتماعی و روانی دختر نبوده است.

2- قدرت و توان حل مساله و تاب آوری برای وصال در پسر نبوده است. 

3- پسر بدون توان اجتماعی (قانع سازی و یا پرسوئدینگ) و توان اقتصادی قصد ازدواج راه دور را داشته است. بنابراین مجبور بوده که از راه های سخت دختر را به خودش جذب کند. یعنی از راه تحریک او در دوری از والدین. و دختر هم می پذیرفت.

4- اختلاف فرهنگی و راه دور دلیل قانع کننده ای برای متارکه نیست. چون طبق قوانین علمی و شناختی کاملا قابل حل است. و پسر مشکلات شخصی خودش را به مشکلات بیرونی ربط داده است. 

5- پسر به نقش اجتماعی و مسئولانه ی خودش نسبت به رشد و درس خواندن و تحصیل  دختر غفلت کرده است. 

6- پسر پس از ترک رابطه دچار شرم گشته و نتوانسته تماسی حاصل کند و این موجب انزوا و تنهایی دختر و احساس خلا عاطفی او گشته است. و این صمیمت را به خطر انداخته. 

7- این رفتار متزلزلانه موجب بی اعتمادی دحتر نسبت به روابط و احساسات(عشق و عاطفه) و افکار خودش و شرم از اطرافیان و احساس خودارزشی کم گشته است.

نکات مثبت:

1- دختر در روابط آینده دقت نظر و صبر بیشتری برای انتخاب اعمال می کند.

2- قدرت شناخت دختر نسبت به خودش و تحلیل رابطه در آینده بیشتر می شود. 

3- دیدگاه اش به ازدواج دیدگاهی وسیع تر و عقلانی تر است. 

4- مسئولیت پذیری اش نسبت به خود و پارتنر آیندش بیشتر خواهد شد. 

5- درک و دریافت بالاتری از عشق خواهد داشت. 

6- سعی می کند در یک رابطه هوش عاطفی خودش را بکار بگیرد. نه حالات تکانشی و عجولانه اش را

7- نسبت به شناخت تمام وجوه شخصیتی پسران تلاش بیشتری خواهد کرد. 

-------------------------------

اما توصیه های من:

1- نفرت کار را خراب تر می کند و باعث می شود این احساس به دیگری بیشتر تاکید شود. 

2- هر انسانی ممکن الخطاست و این رفتار ها در نوجوانی و جوانی بعضا اتفاق می افتد و چیز عجیبی نیست. 

3- بهتر است تا چند سال آتی دو نفر از هم فاصله بگیرند ولی بخاطر اینکه در دین مبین اسلام قهر و کینه قبیح اعلام شده، بهتر است بعد از چند سال یکی از طرفین از حال دیگری مطلع شود اگر چه هیچ مسئولیتی تا اینجا از سوی پسر دیده نشده است. 

4- هر گونه احساس گناه و پشیمانی و افسردگی تا 6 ماه طبیعی است و باید تحت نظر مشاور قرار بگیرد. 

5- رابطه هر یک از دو طرفین باید نسبت به خانواده بهبود یابد چون در رابطه های بعدی هر کدام سو گیری ایجاد می کند. و این حساسیت بوجود آمده در نظام خانواده باید با مشاوره حل شود و گرنه مرز بندی های ایجاد شده همچنان موجب فشار در بین اعضا خانواده خواهد شد. 

6- هر گونه احساس بدبین و بی اعتمادی دختر باید سریعا با مشاور رفع شود و گرنه او را دچار تحریف های شناختی پی در پی و تخریب سازمان فکری و سازهایش خواهد کرد. و لذت زندگی را سلب می کند. 

7- از نظرگاه دیگر دختر نباید اشتباه خودش را شخصی سازی و فاجعه آمیز بداند. و کژکاری های خانواده و محیطی را هم در نظر داشته باشد. 

8- دختر نیابد ناراحتی و احساسات خودش را نسبت به دیگران فرو بخورد. و اگر ناراحتی و شکایتی دارد آن را به نحو احساس تخلیه هیجانی کند. و گر نه این تبدیل به اضطراب خواهد شد. 

9- دختر شرایط برآمده از رابطه ی خود با آن پسر را با پسران دیگر در روابط دیگر تعمیم دهی و منتقل نکند این تنها با رشد و پرورش فکری حل می شود. چرا که  هیچ دو انسانی شبیه به دیگر نیستند. 

10- راه جبران را در تحصیل و خانه داری پیش بگیرد و قلب والدینش را به دست آورد. چرا که والدین قلب تپنده ی فرزندان هستند و ناراحت کردن آنها برای ازدواج و عشق چیزی جز خودخواهی نیست. 

11- در روابط آیندش نسبت به پسران بسیار صبور و موشکافانه عمل کند. چون ب شکست عاطفی اکر دوباره تکرار شود موجب احساسات مخربی می شود. 

12- احساس ناراحتی نسبت به اعمال پسر با این نگاه که من دچار شکست شدم و احساس علاقه به فرهنگ پسر دو چیز متناقض است و باید بین خشم و علاقه ارتباط ایجاد شود

13-  پذیرش مسئولیت اشتباه از جانب دختر و از طرف دیگر بی اعتمادی نسبت به مردان دو چیز متناقض است.  و باید با تحلیل فکری حل شود. یعنی بین دو قطب متضاد شک و اعتماد ارتباط ایجاد شود. 

14- رابطه و شرایط خودش را با شرایط دیگران مقایسه نکند. چرا که ممکن است برخی در همان شرایط ازدواج بهتری داشته باشند. و این موجب عود افسردگی شود. 

15- تا چند ماه از گرفتن هر گونه تست ام ام پی آی و میلون و ... دوری کند. چرا که هنوز مشکلی حل نشده بر خودش برجسب دیگری خواهد زد. بهترین تست برای این شخص آزمون نئو است چون آزمون تشخیصی اختلال نیست. 

16- اگر دختر در رابطه باکرگی خودش را از دست داده یا به روان او اختلالی  وارد شده باید در رابطه بعدی به پارتنرش اطلاع دهد و گرنه لزومی ندارد شکست ساده عاطفی اش را به اطلاع دیگری برساند(البته این به میزان بازبودگی قدرت تحمل پارتنر آینده بستگی دارد؛ اگر نمی توان رابطه عاطفی گذشته را به راحتی به فراموشی سپرد؛ بهتر است که با دیگری در همان ابتدای آشنایی در میان گذاشت و این شاید حتی دلداری دهنده و سنجشی برای میزان تعهد شریک آینده باشد ) 

باتشکر و امید بهروزی برای همه جوانان و دوری از حسادت و حقارت و کینه
شعار من این است: انسانیت را یاد بگیریم. مثل گل باشیم و باغ را با هم قسمت کنیم. 
سلسلهٔ موی دوست حلقه دام بلاست     هر که در این حلقه نیست فارغ از این ماجراست
مشق آزادی...
ما را در سایت مشق آزادی دنبال می کنید

برچسب : روز جهانی مقابله با کار کودک,روز جهانی مقابله با خشونت علیه زنان,روز جهاني مقابله با بيابان زايي, نویسنده : 0emadvalizadeha بازدید : 45 تاريخ : پنجشنبه 11 آذر 1395 ساعت: 14:14